Emmet Brown

 

 

     TIBERIUSBLACK.COM

Synopsis

 

Emmet Brown is een jongen die achterblijft in de moderne tijd. Zijn interesse voor geschiedenis is groter dan van zijn leeftijdsgenoten. Sinds de dag dat hij kan lezen, zoekt hij allerlei strips en boeken die hem meer kunnen vertellen over de 21e eeuw.In een antiekwinkel vindt hij een ruim honderd jaar oud boek met een titel, die zijn naam draagt.

Als hij begint te lezen in dit boek, blijkt het zijn leven en gebeurtenissen te beschrijven vanaf de dag dat hij geboren was. Naarmate hij verder leest, komt hij er achter dat er honderd jaar geleden door de schrijver van het boek een bankrekening op zijn naam heeft gezet.

Met meer dan honderd jaar aan rente, is Emmet in één keer een rijk man en kan zich alles permitteren.

 

Geïntrigeerd door het boek, komt hij steeds meer te weten over de schrijver aan wie hij zijn vermogen te danken heeft. Emmet krijgt steeds meer beelden uit het verleden en kruipt steeds meer in de huid van de schrijver. Langzaam komt hij tot besef dat de schrijver het boek voor zichzelf heeft geschreven.

 

Is Emmet het levende bewijs dat reïncarnatie bestaat of wordt hij alleen maar geobsedeerd door het boek dat hem verteld wat hij moet doen?.

 ∅

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            

 

- Home

- Wie is Tiberius Black?

- Nieuws

- Boeken

- Columns

- Recensies

- bestellen

- Contact / Reacties

- Pers

- Gastschrijvers

 

- Dankwoord