De deepweb samenzwering ---The Deepweb conspiracy---

 

 

     TIBERIUSBLACK.COM

Synopsis

 

The deepweb conspiracy is het eerste interactieve boek ter wereld!

Dit boek combineert het lezen van een misdaadthriller met demogelijkheden die internet biedt.

Wil je weten wat de moorden op een jongeman op het Centraal Station vanAmsterdam en een boekuitgever in Parijs met elkaar te maken hebben, waarom de passagiers van vlucht MH370 zijn verdwenen, waarvoor enkele wereldleiders werden afgeluisterd en wie daarachter zitten? Dan kan je met de cryptische omschrijvingen uit het boek op zoek gaan naar de informatie, die door de schrijver onder andere op verschillende plaatsen op het internet verstopt zijn. Wie de goede verborgen codes heeft gevonden, kan inbreken op het meest geheime gedeelte van het internet. Het gedeelte dat je niet zomaar kan vinden, maar er wel bestaat: Darkweb!

De combinatie van het lezen van een misdaadthriller en de lezer zelf actiefop zoek te laten gaan naar verstopte aanwijzingen, is nooit eerder in een boek beschreven.

De schrijver daagt je uit om de dader achter de moord op een hacker zelf teonderzoeken en dit complot op te lossen. Door gebruik te maken van smartphone, laptop of pc kunnen aanwijzingen gevonden worden, die leiden naar de verborgen internet files en de ontmaskering van het misdaadsyndicaat dat daar achter zit..

 

Klik hieronder op 'lees verder' om de eerste twee hoofdstukken van  het boek te lezen.

lees verder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            

 

- Home

- Wie is Tiberius Black?

- Nieuws

- Boeken

- Columns

- Recensies

- bestellen

- Contact / Reacties

- Pers

- Gastschrijvers

 

- Dankwoord