Het oog van Zeus

 

 

     TIBERIUSBLACK.COM

Synopsis

 

De Amerikaanse top-journaliste July Somers is naar het plaatsje Moon in Engeland gestuurd om het mysterieus gelijktijdig overlijden van 5 hoogbejaarden te onderzoeken.

Eenmaal in Engeland aangekomen, blijkt het dorp op geen enkele kaart te staan. De plaatselijke autoriteiten lijken het bestaan van het dorp te ontkennen. Op zoek naar de enige persoon die in haar kan helpen, merkt zij dat alle belangrijke mensen die informatie over het dorp konden geven, zijn verdwenen of plotseling zijn overleden.

In het onderzoek om de identiteit van de bejaarden te achterhalen, ontdekt zij dat allen hebben gewerkt op de in 1987 verdwenen Russische trawler ‘Petrenki’ die in de Aegeïsche zee maritiem onderzoek deed

naar gemuteerde organismen bij vulkaangesteenten.

In haar speurtocht blijkt zij tegengewerkt te worden door een geheim genootschap dat er alles aan doet om de waarheid achter de werkelijke gebeurtenissen te verbergen.

Op de hielen gezeten door een syndicaat genaamd ‘Bazooka’ brengt haar reis haar naar het vulkanisch eiland Santorini in Griekenland, het Aralmeer in Kazachstan, een klooster in de bergen van Kathmandu en een pharmalogisch kartel in Nigeria.

Zou zij ooit de werkelijke reden achter het overlijden van de bejaarden vinden?

 

lees verder

afbeelding van irfanview

afbeelding van irfanview

afbeelding van irfanview

afbeelding van irfanview

 

 

 

 

 

 

 

 

            

 

- Home

- Wie is Tiberius Black?

- Nieuws

- Boeken

- Columns

- Recensies

- bestellen

- Contact / Reacties

- Pers

- Gastschrijvers

 

- Dankwoord